Jeden vrah
Jeden vrah
Anotace: Jedna myšlenka...
Jedna myšlenka
jeden vztah
jedna dívka
jeden vrah.
Nemůžu usnout,nemůžu spát
protože je tu někde vrah.
Procházím obdobím vztahu
promiň já to nedokážu.
Odešel si zrovna tu chvíli
jak chceš,,NEUVIDÍŠ MĚ UŽ NIKDY,,
procházím se po louce
zdá se mi že vydím obrazce.
Promiň já už končím
ahoj měj se
bylo to stebou hezký
Publikoval(a):
Lů Ca, 22.9.2014