Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

23

23

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: udělej si vlastní názor :)

2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
dělej že mě neslyšíš,
nevnímáš,
dělej,že jsem duch,
jen kolem tebe se line můj vzruch
ve tvém stínu vidím strach
ve tvém stínu vidím obavy
z možné vady
v nás dvou,co nás rozeštvou
2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
slova se ztratili v hlubině nenávisti
ty slova se ztratili v hlubině zapomnění
tam kde lásky dvou není
tam kde tma vyhrává nad světlem
necítíme se dotekem,necítíme,necítím
2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
mé tmavé slzy
mé bolavé oči
temnota,bolest,vzpomínka
tam kam jsem tě pustit nechtěla
má mysl je zamknutá
na 7 západů,sedm kroků
odemně jdi pryč
odemně jsi ztratil klíč
2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
nevidíme co vidět chceme
slyšíme co slyšet můžeme
nevnímáš,protože nechceš
protože bys cítil
protože bys brečel
protože milovat je těžké
i když chci,i když chceš
i když to dokážeš
2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
zjistíš že ti chybím
ale teď mě necháváš odejít
zjistíš že mizím
ale necháváš mě jít dál
necháváš mě jít tam
kam by ses neodvážil sám
Zanechávám dopis,zanechávám písmo
"až se budeš chtít vrátit,nevracej
až budeš umět milovat,nenáviď"
2 a 3,23 zatracená vzpomínka
2 a 3,23 zatracená naivita
23,to je den kdy jsme se poznali,,,,
Publikoval(a): EndyYamy, 22.9.2014
Přečteno (87x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti