Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbytečná svatozář

Zbytečná svatozář

Sedmnáctka Básně » o Životě

Anotace: Nad hlavou svítí mi občas věc v dnešní době nemoderní

Strach z nevinnosti mísí
Se ve mně s obavami z úpadku
Kdysi mohla jsem být čísi
Avšak teď jen tančím pozpátku
Svatozář, co nade mnou visí
Začíná připomínat oprátku
Publikoval(a): Sedmnáctka, 21.9.2014
Přečteno (90x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, micheel

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti