Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křišťály

Křišťály

Odnímám svou tíhu
a slaný stesk
pár slov stačí na úsměv
a cit, který tu musel být
ještě před narozením.

Z těch několik zázraků
vždy jeden mi nepatří,
dnes ale všechna krása
lapila se do mých dlaní.
Za oknem sladce zpívá déšť.

A já si hřeju objetí
jako památku někdejších časů,
už nechci být sama
protože to bolí:
vidíš, že z ran si vyjímám

pár třpytivých oblázků…
Publikoval(a): Lugilla, 21.9.2014
Přečteno (155x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: James Libustka, vanovaso, qala, koiška, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti