Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sepnuté dlaně

Sepnuté dlaně

Marie Bernadeta Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: To dnešní ráno se probudilo ve tmě

Sepnuté dlaně
| Marie Bernadeta | Myšlenky




To dnešní ráno se probudilo ve tmě
však láska v srdci mi na cestu svítí
a tak vidím naději která přijde vzápětí
Sepnuté dlaně jsou znamením touhy
každého člověka na světě
vždyť jedna ruka nestačí
Vždycky jsou třeba obě
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 19.9.2014
Přečteno (211x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti