Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je tak krásný. :¨)
Piš piš a piš. Máš talent
11.10.2014 10:54 | Anička123
Krásné. Každý se holt chováme dle svého svědomí. Snad jen hodně pomalu, ale stáváme se lepšími. Tomu chci věřit a budu.
19.9.2014 16:51 | Kněžka