Bludný kruh
Bludný kruh
Anotace: Tak to prostě chodí, někdy stále dokola..
Ztichnou verše zvadne kvítí
to když láska oči sklopí.
Pavouk chycen ve své síti
černý motýl na konopí.
V dáli chladná hvězda svítí
před sebou jen vlastní stopy.
To co rozum dávno cítí
to cit nikdy nepochopí.
Publikoval(a):
Mirastus, 18.9.2014