Myšlenka
Myšlenka
Obraz světa který vidíš
je pouhé tvé zrcadlo,
jen ty sám si ho tvoříš
vším tím co právě tě napadlo.
U zrodu všeho je prvotní myšlenka,
důkazů mnoho není to jen domněnka.
Jsi to na co myslíš
tak pozor si dej,
pokusem sám to zjistíš
zavři oči a něco si přej.
Pokud umíš si to představit,
můžeš to i zažít,
čelem se k tomu postavit
a taky se trochu snažit.
Kolektivní myšlení
tvoří hologram světa,
a nic na tom nezmění
fakt jak hloupě zní tato věta.
Myšlenka byla u zrodu
a bude i na konci,
tak vypusť me jí do světa
nebudeme přeci lakomci.
Publikoval(a):
WIRUS, 18.9.2014