Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach jsme my sami

Strach jsme my sami

vanovaso Básně » ?nezařazené?

Anotace: svůj smysl má...

Postavit se strachu v nás
je holé bláznovství
strach jsme my sami
je to naše království

A bojovat sami se sebou
jen duchemprostí dovedou
je lepší strach svůj brát
je to náš kamarád

chrání nás jako obraz anděla
když zvoní zvonkem na hraně
anebo nese přímo do pekla
ve chvíli kdy úzkostí to přežene

Ale svůj smysl má
a kdo ho nevnímá
a kdo ho odmítá
stěží dobra se dobírá

Miluju svůj strach
protože cestu mi otvírá
nenávidím svůj strach
když sílu mi ubírá

A žiju se svým strachem
protože nic jiného mi nezbývá
Publikoval(a): vanovaso, 17.9.2014
Přečteno (51x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti