Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zavři za sebou dveře, až budeš odcházet

Zavři za sebou dveře, až budeš odcházet

Roztomilý Karel Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Nezavřela, pořád na ni myslíme

Budu jí chybět
-mlčení-
Sejde se s těmi
Co mají život
Za sebou
-nikdo nepláče-
Ti, co jí milovali umřeli
v
prostřed dění
Nikdo nepláče
-ani nebude-
Trh se slzami
zeje prázdnotou
-stáhli je-
Bude mi chybět
-jen jsem to neřekla nahlas-
Publikoval(a): Roztomilý Karel, 11.7.2010
Přečteno (527x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti