Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro Tebe

Pro Tebe

Lavanta Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Báseň složena pro mého dobrého kamaráda, který se chtěl vyznat jedné dívce.

Není to pouhé snění,
když Tě chci mít pro sebe,
život životem není,
když Tě nemám u sebe.

Chci být pro Tebe podporou,
když je Ti nejhůře,
chci Ti být oporou,
být ten, co Ti pomůže.

Chci s tebou prožít nádherné chvíle,
plné štěstí a lásky,
pro tebe ušel bych i světa míle,
jen proto, abych směl pohladit Tvé vlásky.

Chci mít Tě v objetí svém,
držet Tě pevně a nepustit,
zaujmout místo v srdci Tvém,
ztratit Tě, nedám dopustit.
Publikoval(a): Lavanta, 11.7.2010
Přečteno (4021x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bad Monkey, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit  (13x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti