Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocity

Pocity

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: Chtěla bych jen znát názor :)

vždycky když začnu přemýšlet
moje mysl se postaví proti mě
začne vyprávět,začne ovlivnovat usudky,jednaní
padám do propasti podemnou,hloub a pořád hloub
moje mysl mluví na mě,promlouvá ke mě
ničí veškerý vztahy,veškerý city procitají
začnu mluvit,začnu psát.Ty slova jsou špatný
ty slova nejsou správný a chci říct něco jinýho
něco lepšího,nevím jak to říct,vyslovit
a já padám hloub a hloub
do propasti podemnou,hloub a pořád hloub
milovat je těžký,když nejsi upřímný
když zastíráš svoje city
zavíráš oci před skutečností
utíkáš dál a dál,neutečeš,neutečeš
pocitu prostě neutečeš
a ty padáš hloub,pod jámou pod sebou
postav se strachu
postav se tomu co tě v noci tolik děsí
to co tě budí,nutí vstát,nutí přemýšlet
když nezvládáš sám sebe
nemůžeš zvládat ani to co je v tý hlavě
a tvůj strach kouká na tebe
vidíš ho ve vlastním světle
musíš vstát a jít dál
musíš se naučit dýchat,naučit mluvit,chodit
nebo spadneš do propasti pod sebou,hloub a hloub
Publikoval(a): EndyYamy, 12.9.2014
Přečteno (200x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti