Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Seznamka

Seznamka

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: Inzerát do seznamky si dám

Inzerát do seznamky dám
na sympatického, vtipného muže stále čekám.
Čekám na kladnou odpověď, čekám, že odpoví mne hned.
Čím, čím to může být, že žádného muže nedokáži oslovit?
Je to asi tím, že společného žití se bojím ?

Nebo málo sportovní jsem tip,
když nedokáži tenisovou raketu uchopit?
Společného něco bych chtěla mít,
do přírody, na kolo třeba vyrazit
Pokud divadlo, hudbu, bude mít rád,
to bude můj kamarád.

Kde ale takový muž může být, kdo , dokáže poradit?
Co se ale mohlo stát, že muži nedávají o sobě znát?
Samota nás všechny tíží, nedokážeme se ale sblížit.
Kdo, kdo, dokáže poradit, jak dál o samotě žít?
Publikoval(a): a1ička, 11.9.2014
Přečteno (86x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti