Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doteky duše ( Setkání s duší)

Doteky duše ( Setkání s duší)

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Skryti i odkryti jeden v druhém

Doteky duše

Doteky duše tvé na svém těle cítím.
Někdy se tiše ptám, cos mi chtěl asi říci.

Tajemství lásky objímáme v sobě.
Ty ve mně nacházíš studni hlubokou.

a já v tobě zase mám lásku nekonečnou,
ve které plavu si, jak ryba ve vodě.

Míjím tě tiše, když potkáme se.
A přece srdce máme plná lásky,

kterou nelze nahlas vyslovit.
Stydíme se oba za svůj cit.

Ty ho chceš přede všemi skrývat
a já taky chci mít s tebou soukromé

pocity i doteky, které cítím na svém těle,
jako cuknutí či jemné píchnutí pod kůží.

Tak možná ještě měsíce či roky budem
skryti i odkryti jeden v druhém.

Než Bůh nás navždy spojí ve všem
a naše životy poplynou, jak pramen,

který tryská přímo ze srdcí našich jako jeden.
Společně tou řekou půjdem, a když nás vody

milosti Boží zaplaví, chytnem se za ruce.
Ty umíš plavat a já spoléhat se, pak

budu už jenom na tebe a doufat v skrytu tiše,
že máš mě taky jako já tebe rád.


( Mé lásce z duše)
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 11.9.2014
Přečteno (190x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jenmravenec

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti