Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život

život

fenix 76 Básně » o Životě

Anotace: o životě?

Předurčen osudem k životu byl jsem.
ničím a vším mohu se stát.

Ve slunci hřát se, splnit si svůj sen,
dřív než mne pohltí temnota, chlad.

Tvá kůže tak hladká a rty tvé tak hebké jsou,
polibek jediný uhasí žízeň.

Pak krev tvá stane se krví mou,
navěky věků už nepoznám tíseň……

samoty píseň, co tak teskně zněla,
po celou věčnost mne pohltit chtěla, temnota,chlad…
Publikoval(a): fenix 76, 10.7.2010
Přečteno (235x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti