Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Klešťo Básně » o Lásce

Anotace: Prostě láska...

Město se halí do stínu,
tma noční nás nezakryje,
měsíc nakoukl pod peřinu,
naše láska to přežije.

Lásko voníš jarním deštěm,
po tváři ti stéká ranní rosa,
vše, co v životě chci, mi dáváš,
milovat je cesta předaleká.

Utichly všechny symfonie,
ne vždy je všechno jako sen,
neupadej v apatie,
však zítra přijde nový den.
Publikoval(a): Klešťo, 8.9.2014
Přečteno (222x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti