Láska
Láska
Kape krev ze srdce jež na zemi leží,
zemi tak chladné, zadrží stěží
ten proud, co z kapek se stal
a v krvi té po kolena se brodí,
za sebou vláčí touhu, cit
jak jen je snadné odejít
a slzy ji provází.
To láska odchází.
Publikoval(a):
fenix 76, 9.7.2010