Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebeské slasti

Nebeské slasti

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: S polštářem pod hlavou starosti odplavou

Nebeské slasti


| Marie Bernadeta | Myšlenky



Nebeské slasti

S polštářem pod hlavou
starosti odplavou.
Budem si blízko víc,
než si někdo myslí.
V našich myslích
usadí se přítomnost.

Rozlije se v našich srdcích,
jak v bříšku teplé kakao
anebo jako mateřské mléko,
co prýští do pusinky kojence,
víc než šťastného.

V náruči něžné plné lásky,
budem si hladit vlásky
a tiše polykati vzdechy
jemných slastí, které
si jeden druhému
v objetí něžném
můžem darovati,
když bude to osud chtít.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 7.9.2014
Přečteno (114x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jenmravenec

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti