Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Království snů

Království snů

Dýchej, zadržuj dech,
dívej, oči nech zavřené,
najdi mě, v mých krásných snech.
Nevidíš? Musím tam být.
Stojíme u sebe, dívám se na tebe.

Doteky nestačí,
chtěl bych tě v náručí.
Usnout tam u tebe,
dívat se na nebe.

Pak bych snad uvěřil,
když mě pak probudíš,
že jsem tam s tebou žil,
že jsem byl s tebou blíž.

Mysl je nádherná,
je to náš druhý svět
do smrti nám věrná,
poté snad její vzkvět.

Já si v ní maluju,
mám z toho pocity
že asi miluju
někoho, kým jsi ty.
Publikoval(a): Cygnus, 7.9.2014
Přečteno (149x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Orek

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti