Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bohém jak má být

Bohém jak má být

Markdesmith Básně » Smutné

Anotace: O bohémovi...

Stojí na kraji mostu
a hledí dolů,
utopil život v chlastu
a oblek plný molů.

Nepoznal krásy života,
protože v chudobě žil,
plakat pro něj nebyla novota,
jenom žebral a pil.

Teď v krvi pod mostem leží,
své tělo do rakve tak vloží…
Publikoval(a): Markdesmith, 6.9.2014
Přečteno (79x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti