Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má lásko

Má lásko

pajicekpajicek Básně » o Lásce

Anotace: Pro lásku mého života

Miluji Tě každou nocí i dnem,
je skvělé když provádíš mne každým mým snem.
Má láska k Tobě je věčná,
jsem rád, že mne v životě potkala tak úžasná slečna.
Zbožňuji své pocity, když s Tebou být mohu,
za každou chvíli strávenou s Tebou děkuji bohu.
Ten moment, když se koukáme navzájem do očí,
v tu dobu se se mnou svět najednou točí.
Přepadne mne touha, když vidím Tvé rty rudé,
jako já Tě nikdy nikdo milovat nebude.
Jsem si jist, že Ty Jsi pro mne Ta pravá,
Jsi ten anděl, který mi radost do života dává.
Vždycky ten pár budeme jen já a Ty,
ať už za světla či za té největší tmy.
Jsi Ta osoba, kterou ke svému životu potřebuji,
že Tě budu vždy milovat, to Ti slibuji.
Stejně jako život bez slunce nebo hvězdy bez nebe,
stejně tak nemohu být já bez Tebe.
Pokaždé, když budeš něco potřebovat, přijď za mnou krásko,
protože já tu vždy budu jen pro Tebe má lásko!!
Publikoval(a): pajicekpajicek, 6.9.2014
Přečteno (251x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti