Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Orion

Orion

Marcela F. Básně » o Lásce

Anotace: ...báseň o lásce

Jednoho mrazivého rána
našla jsem třpytivou cestu
k nebesům
to všechny hvězdy na zem
poklekly k mým nejtajnějším
snům
byla jsem okamžik
hvězdnou vílou
co tiše kráčí souhvězdím
Orion
jemně dotkla se hvězdy Riegel
jasného světla s hlubokou
vírou
že nevíš které
přeci té co do očí
paprsky lásky dychtivým
milencům nosí
Publikoval(a): Marcela F., 5.9.2014
Přečteno (137x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., Lugilla, koiška, Josef Kvičera

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti