Pro Niky
Pro Niky
Anotace: Pro mojí jedinou
Roztomilá velice,
krásná jak večernice.
Láska moje jediná,
nenahradí jí jiná.
Znám jí spoustu krásných let,
teď je pro mě celý svět.
Začalo to všechno v loni,
zamiloval jsem se do ní.
Miluju jí víc a víc,
dones bych jí i měsíc.
Vyznávám jí tímhle lásku,
neopustím svoji krásku.
Publikoval(a):
davidziak, 4.9.2014