Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebevražedný myšlenky

Sebevražedný myšlenky

Mám sebevražedný myšlenky v jednom v kuse
asi zabiju se.
Napsala jsem ti 'jsem sama doma'
a ty na to jasný přijedu znova.
Mám cigáro v hubě a alkohol v sobě
Asi umřu v kapce krve.

Přijel si za mnou zrovna tu chvíli
a zaklepal na dveře a viděl si mě jak umírám v kapce krve.
Vzal si mě do náruče
řekla jsem ti 'děkuji ti'
a ty na to zapomen' na to
neumřeš mi tady
protože vím že miluju tebe
a proto to zůstává ve mě.

Tu chvíli se mi zastavilo srdce
a vzal mě do nemocnice.
Řekls mi nikdy tě neopustím
protože vím že tu jsem pro tebe navždy.
Publikoval(a): Lů Ca, 4.9.2014
Přečteno (137x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti