Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Samota

Samota

Lavanta Básně » Smutné

Anotace: Napsáno přibližně v roce 2004, v době, kdy skončil jeden z mých prvních vážnějších vztahů.

Sedím u okna a koukám na nebe,
v myšlenkách Tě chci mít pro sebe,
však lásku v sobě dusím jen,
vše nádherné s Tebou byl jen sen.

Já bláhová, oči mé dráždí slané slzy,
proč měla jsem Tě a stratila tak brzy,
zvyk na Tebe mou duši svírává,
nevěřila jsem, že láska prohrává.

Teď otázka "co kdyby" honí se mi hlavou,
tvrdil jsi : našel jsem Tě, našel jsem tu pravou,
já každému slovu věřila,
svůj osud do rukou Ti svěřila.

Nebudu se svými pocity užírat,
ale zkus se ve mě vyžívat,
Tys svou ctěnou dívku našel,
mě jsi nechal a na chat pro ni zašel.
Publikoval(a): Lavanta, 7.7.2010
Přečteno (922x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hvězdář, a1ička, Jajulinka

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 11:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti