Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

strom co jsme spolu zasadili

strom co jsme spolu zasadili

richie. Básně » o Lásce

Anotace: uprostřed lásky

je už velký jako my
hrdý na své kořeny
ne však dospělý
proto tiše leží na zemi

jako poražený smrk
uprostřed černého lesa
i já jsem nyní připraven

odpustit to lidem
vylízat si smolné rány
po tom, co jsme ukázali
naše jiskry
a vyběhnout ven
osvobozen.
Publikoval(a): richie., 2.9.2014
Přečteno (142x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, děda včela, koiška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti