Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta ke hvězdám

Cesta ke hvězdám

Josef Kvičera Básně » o Přátelství

Anotace: Věnováno nesmírně šikovné a uznávané fotografce, dámě s poetickou duší, která bezdůvodně trpí nedostatkem sebedůvěry.

CESTA KE HVĚZDÁM

Jen tak lehce se vznesu
snad dotknu se i hvězd
dal jsi mi křídla, sílu
na mojí cestě cest...

Jen tak lehce se vznesu
až k bráně do nebes
tam odhodím už navždy
svou nejistotu, stres...

Jen tak lehce se vznesu
a ty mi štěstí přej
ať moje hvězda svítí
všem, kteří nejsou "nej"...
Publikoval(a): Josef Kvičera, 2.9.2014
Přečteno (1056x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Srukama, Cygnus, Marcela F., Kytka62, Bezhlavý rytíř, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti