Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opuštěný blázen

Opuštěný blázen

KatieP Básně » Deprese

Anotace: ...

Mám zvláštní pocit sucha v ústech
Peklo v mé hlavě spaluje žal
Zvykám si už na tvůj výsměch
Loučím se s časy, kdy si mě miloval

Slzy na tvářích už ani nevnímám
Jídlo a pití nejsou mé potřeby
Sebelítostně se proklínám
Bez snahy dostat se do vnitřní pohody

Nechci se snažit, nechci jít dál
Sic říkají to ze všech stran
Nechci, aby o mě někdo stál
A z lítosti mi pomáhal

Ten co mi život zachránil
Je teď ten tam, tak proč?
Proč ze smrti mě vymanil
Neměl mě držet, měl mi říct skoč!

Bláznovi nakecal, že život je dar
Pak blázna pobláznil a rozum mu vzal
Ten pocit odrazu už nechci zažít
Můj život blázna, čeho si vážit?
Publikoval(a): KatieP, 31.8.2014
Přečteno (358x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti