Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

Básník Kafka Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Tuto báseň jsem napsal 4.7.2010

Nevím o čem psát, došli mi totiž nápady,
ale zřejmě to bude tím, že střídám nalady.
Myslím totiž na Tebe a na Tví krásný oči,
a v tu chvíli mi srdce smutkem poskočí,
protože tu nikde nejsi a já jsem sám
a už asi brzo to čekání vzdám.

Čas plyne rychle jako voda
a všechny moje smutný slova
jsou asi teď k ničemu,
protože Ty mě máš za ničemu.

Poslouchám rockový balady
a připravuju smuteční obřady,
protože mě napadají jen smutný věci
a přemýšlím, jestli to nebyli všechno jenom kecy.
Napadá mě totiž, že jsi mi ve všem lhala,
že si mi samý blbosti nakecala.

Chce se mi brečet a chce se mi řvát,
chce se mi zabíjet a chci se o Tebe rvát.
Těžký to ale je, když tu nejsi a nevím co chceš,
je to strašný a já se bojím, že navždy odejdeš.

Mozek mi říká, že je konec, že pryč už všechno je
a já se bojím, protože pořád nevím, co se to děje.
Srdce však radí, abych vydržel a bojoval,
radí mi abych ten strach překonal.

Já teď váhám a nevím jak dál,
ale vím, že jsem o Tebe vždycky stál
a vím, že jenom Tebe teď chci tu mít,
ale mozek mi říká, abych přestal snít.
Srdce je pořád zásadně proti tomu
a já nevím jestli se vrátíš domů.

Slzy už mi po tváří stékají
a všichni příbuzní se lekají.
Ptají se mě co se stalo, co se děje
a já se jen nořím stále hlouběj do beznaděje.
Vyběhnu ven a vidím jasný modrý nebe
a zase si vzpomenu na Tebe.
Vzpomenu si na tvou neskutečnou krásu
a to pro mě znamená spásu.

Díky Tvojí fotce mám zase naději
a i když špatný věci se dějí,
tak pro mě jsi hlavní pořád Ty
chtěl bych líbat tvoje sladký rty.
Chtěl bych Tě políbit na Tvou krásnou tvář
a nad tvou hlavou bych viděl svatozář.

V tu chvíly by mi bylo vážně krásně,
protože i když mi říkají všichni blázne,
tak já vím, že Ty jsi můj krásnej andílek
a vím, že jsi krásnější než nejhezčí motýlek.
Jsi pro mě všechno, to nejcennější, co mám
a díky Tobě už teď nejsem sám.

Díky vzpomínkám na Tebe,
díky tomu, že jsem spatřil nebe,
Díky tomuhle všemu,
je mi jasný, že najdeš cestu domů.
Proto budu čekat klidně život celej
a už navždycky Ti budu lásko věrnej......
Publikoval(a): Básník Kafka, 5.7.2010
Přečteno (1772x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti