Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myslím na tebe jen...

Myslím na tebe jen...

Myslím na tebe stále,
toho mám otlačené dlaně.
Pláču,brečím,nechci žít,
proč na tomto světě vlastně byl.
Nedávám to,chci tě zpět,
bez tebe se mi bortí svět.
Publikoval(a): Lů Ca, 31.8.2014
Přečteno (285x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti