Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

-

-

Čteš její parte,
umřela s Tvým jménem na rtech.
Proklínáš nekonečné minuty,
jsi chudák osudem zapomenutý.
Nikdo nestojí o tvoji účast,
už neztrácej životem čas.
Čteš její listinu,
žila i umřela ve tvém stínu.
Nesnášel si její nářky, pláč,
teď se ptáš, co jsi bez ní zač.
Miloval jsi ji a nestihl to říct,
je nám líto-neoživí jí nic.
Čteš zprávu o její smrti,
umřela a tebe teď bolest škrtí.
Nezapomeneš její úsměv, oči,
všechno je pryč, všechno končí.
Buď opustíš tenhle mizerní svět s ní,
nebo o ní můžeš pořád jenom snít.
Publikoval(a): ydnAxX, 28.8.2014
Přečteno (140x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 12:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti