Lavička, na kterou se zapomnělo
Lavička, na kterou se zapomnělo
Anotace: Společnost stále upřednostňuje "stůl a čtyři stěny", než by si radši poseděli v klidu na lavičce.
Cestou pějící si báseň… spíš melodii.
Výčnělky trávy ho bodají.
-----CHAOS-----
Proč tak spěchají?
Miluje ranní déšť. Říkají, že je divný.
„Nenávidím ty jejich kravaty a saka.“
„Přísná chůze, vražedný pohled,
výstižné… chování maniaka.“
„Procházka přece neškodí.“
„Takže to mě vidí jako cvoka.“
SMĚŠNÉ, však…
„Stále lepší než ze sebe dělat blba a otroka.“
Objevuji svět, to je mé poslání.
*
*
*
Opuštěná lavička čeká… však nikdo… neusedá.
Publikoval(a):
Makaveli, 27.8.2014