Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Seznamka

Seznamka

Mirastus Básně » Srandovní

Anotace: Naštěstí už to mám za sebou, a ne jednou...

Krásná jako jabloň v květu
je má známá z Internetu
vždy jsem sázel na vědu.
Fotku dám si na tapetu
na monitor dopředu.

Možná, že se zase pletu
těším se na každou větu
sotva s tím co provedu.
Sen má vůni po fernetu
obzor mizí z dohledu.

V duši jako po resetu
mám strach, že se zraní v letu
včelka spadlá do medu.
Jeden problém totiž je tu
nepíše mi ve středu...
Publikoval(a): Mirastus, 26.8.2014
Přečteno (559x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, Jikra, Amelie M., Sonja la Rosa, gogol, vanovaso, koiška, Kytka62

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti