Jsem jenom Žena
Jsem jenom Žena
Anotace: a dýchej se mnou ...
Jsem utopena zcela
v roli své
Jsem jenom Žena
Rytíři
Bez boje
Jsem tvoje
Dotkni se mého těla
A Uchop mé horké dlaně
do svých železných
však dojemnou touhou přeněžných
pak ani stisk silný z nich
nezabolí
Polib mé obnažené srdce
ústy světce
nehledám u tebe svatozář
Poklekni jen
jak před oltář
A dýchej se mnou
Nadechni se
Krásou
v tom moři nemoři
a v údolí
Svlékni brnění
ať nestudí
Obejmi mě
Připluj
Neříkej nic
Jen miluj
Bezvýhradně
Publikoval(a):
vanovaso, 26.8.2014