Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju tě.

Miluju tě.

tunerka111 Básně » o Lásce

Anotace: Bezesné noci...

V postýlce ležím
A usnout se snažím
však srdce mé neposlouchá
A spousty myšlenek
Obrázků
A vzpomínek
Na mou mysl bouchá

Týkaj se osoby
A né ledajaký
Můj život naruby
Už dávno není taký

Díky tobě vím, co je to doopravdy láska
cit jehož nepřítelem je zákeřná maska

Bohužel ji i já nosívala
když sem si na drsnačku hrávala
A průsery si dělávala
Svou citlivou stránku však schovávala

Pak's však přišel ty
A ukázal's mi cestu
Jen díky tobě mám už i náké sny
Snad nemáš jinde nevěstu

Ted jen přemýšlím pro co jsem žila
Jen problémy a nenávist jsem měla
Ale s tebou to neznám
k rozumu jsi mě přived
Problémy už nemám
Cos to se mnou proved

Snad jen víš, že jen tebe ráda mám
A myslím na tebe vždy
Nejen, když usínám
Prosím nehádejme se už nikdy
Vždyt naše srdce se rády maj
A když sou od sebe tak umíraj.
Publikoval(a): tunerka111, 3.7.2010
Přečteno (2228x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: beautiful2903

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti