Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příběhu...

Příběhu...

Příběhu...

Víš, řek bych ti sen, příběhu,
jenže ty se sháníš po pointě
a tak si nemůžeme rozumět...
Já chci sny tlachat
a ty? Nenecháš mě jentak
myšlenkama máchat
ve vzduchu!
A přitom oba víme,
že právě mezi vzduchem
a pointou...
skrývá se báseň...
Měli bychom se příště lépe domluvit.
Já vypiju správnou míru vína.
Ty dodáš ten nejlepší příběh
a zbytek?
Zbytek necháme na autorovi,
ten je vždycky lepší než my oba dohromady...
Publikoval(a): R.Samildanach, 26.8.2014
Přečteno (52x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti