Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Škola 2

Škola 2

davidziak Básně » o Věcech

Anotace: zase do školy :(

Jde se zase do školy,
to je ale hrůza.
‘‘Prázdiny už skončily‘‘,
posmívá se lůza.

Učit se a pak psát testy,
nechce se mi do toho,
nepomůžou protesty,
učení je přemnoho.

A tak všichni zasednem,
budem pilně studovat,
z lavice se nepohnem,
musíme pak pracovat.
Publikoval(a): davidziak, 26.8.2014
Přečteno (403x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti