Beznadějná
Beznadějná
Daleko, hluboko v našich nitrech
Je ukryt plamínek sotva hořící
Ten můj však vyhasl v prudkých vichrech
Zbyl tam jen popel, bolestí vonící
Zhasla má poslední jiskřička naděje
Opustila jsem ji, tak mi to oplácí
Snad sílu sebere a jed mi naleje
Stejně se ze světa pomalu vytrácím...
Publikoval(a):
KatieP, 25.8.2014