Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ach ta láska, aneb milovat je „Božské“

Ach ta láska, aneb milovat je „Božské“

Vlna rozkoše projela mu stehny.

„Páření“

Vůně jejích kalhotek je…
„nepopsatelná“.


Mohl bych milovat?


Postel tak měkká, hřejivá---- a ona leží
vedle mě…. nafukovací barbína.


Divné, proč se neusměje.


„ztracen klíč od želízek“


někdo přichází….


„Máš ještě pět minut, podnik zavírá.“


A můj mokrý sen… v nedokončené fázi umírá.

I tak jsem si to užil.
Publikoval(a): Makaveli, 25.8.2014
Přečteno (130x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti