Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest v mém srdci.

Bolest v mém srdci.

tunerka111 Básně » o Lásce

Anotace: Smutné, ale pravdivé.

Proč srdíčko mé bolí?
A očička pláčou?
Proč vztahy rozmilý,
Vždy se rozutečou?

Osoba miluje?
A pak nic necítí?
Laska snad odpluje,
Jak to luční kvítí?

Někoho milujem,
Přesto se hádáme,
Než rozum dostanem,
Nebo se zblázníme.

Ptáte se ted čím?
Pár slovy to řeknu,
Bolestí a utrpením,
Přesto lásku od něj neodmítnu.
Publikoval(a): tunerka111, 2.7.2010
Přečteno (970x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 07:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti