Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Láska je most nad propastí času

Láska

| Marie Bernadeta | Myšlenky

Láska je most nad propastí času
Láska je host co vchází k duším
které se potkávají na protilehlých
březích řek co plynou v nitrech

Láska je oheň uprostřed pastvin
které si ruce duší mohou proplést
Láska je pramen štěstí v našich tělech
co v srdcích našich život tvoří denně


Láska je nápoj divé zvěře vprostřed lesů
Láska je čisté srdce vprostřed vánku
Láska je středem všeho dění a já ji nesu
k tobě do poháru který sis ke mně schoval

Láska je nekonečné štěstí které nám
dává pocit smyslu žití Láska je způsob
jak odhaliti tajemství skrytá všechna
Uprostřed spojení ve chvílích extází

chci ti to poznání do dlaní klást
A ty zas toužíš v tom štěstí se topit
a zcela jistě v intimním soukromí
vlastní duše mne jako muž uchopit
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 23.8.2014
Přečteno (202x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti