Sny páteční noci
Sny páteční noci
Ach tančit s vlky
mezi máky
než vlci stačí zvlčit
a máky zvadnout
jen nespadnout
na bodláky
objímat stromy
objímat mraky
co plují v dálky
objímat srdce taky
co víc si přáti
Až láska se vrátí
pustit ji k sobě předními vrátky
Publikoval(a):
vanovaso, 23.8.2014