Umělec
Umělec
Anotace: Měl se na vše vybodnout.
Štětcem kreslí mandaly.
Umění… ubohé čmárání.
Cit ztracen v papíru.
Zapomněl
...prudce trhl,
na ty kousíčky je zvyklý.
Šťastný, že našel…
„pravou krásu?“
KONEČNĚ……
však
„nechápe noty“
pouze
…poslouchá Mozarta.
Rozjímá... na ztracený talent vzpomíná.
Publikoval(a):
Makaveli, 22.8.2014