bez jména
bez jména
Anotace: bez komentáře...
Takový dlouhý, někdy krátký život je.
Proč si dělat marné naděje, a přece se někdo usměje, a je rád, že má své místo., někde na světě.
Plamen zhasl..není to jen tvoje chyba, tak to bývá, že k ničemu nemáš důvěru.
Plamen dohořel..ale nemusel, kdybys býval chtěl.
Čas vrátit nejde zpátky, to nebyly hrátky, to byl ďáblův sen.
Publikoval(a):
ketrin1, 1.7.2010