Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Toulání ve hvězdách duchovního zraku

Toulání ve hvězdách duchovního zraku

Marie Bernadeta Básně » o Sexu

Anotace: I život vznikl z nitra jemných hnutí

Toulání ve hvězdách duchovního zraku

| Marie Bernadeta | Myšlenky

Toulat se ve hvězdách duchovního zraku
Nahlížet na věci zevnitř z pohledu duše
Je cítit něco jiné než myslet ?

Duše je první která vnímá od ní vše přichází
I život vznikl z nitra jemných hnutí
lidských duší které se chtěly setkat

a přitom přišel nový život
který zapálila jiskra stvoření
Někdy se zdá že vše je pouze tělesný akt

ve kterém splynou buňky ženy a muže
a z nich pak život nový vzniknout může
Kdo to však pochopí a kdo to umí vnímat

jaká je pravá skutečnost
ta očím hmotným skrytá
a na kterou vědci mají hmotné prostředky

jak uvidět vznik života zblízka
Hledí však zas a znova pouze na vnější projev Lásky
která vše tvoří jaksi v myšlenkách

a nikdo není dosti chytrý aby to pochopil
co je to život co tělo a co duše
a jak vše spolu souvisí

http://mariebernadeta.blog.cz/1408/toulani-ve-hvezdach-duchovniho-zraku
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 21.8.2014
Přečteno (445x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti