Bowling
Bowling
Anotace: Jednoduchá otázka, složitá odpověď...
Nebezpečně se potácejí naše lodě
v moři her a citů na rozbouřené vodě
koho zítra zachráníš
kdo se neutopí ve víru bez extáze
už se trhají touhy papírové hráze
cítíš nebo necítíš
krásná otrokyně svého snu o svobodě
ještě chvíli a čas nás protne v jednom bodě
v jaké hře to vítězíš
život je jeden hod na bowlingové dráze
co vede ke štěstí a nebo k rychlé zkáze
hodíš nebo zahodíš...
Publikoval(a):
Mirastus, 20.8.2014