in utero
in utero
Anotace: asi lehoulince kontroverzní
jen tak si dýchám vodu
a první z posledních
čeká mě cesta
provaz mě dusí a přemýšlím
zda si to nechat projít hlavou
řekl Kurt
měla mě spolknout ?
dedukce plodu je mimo
co mě čeká krom smrti,asi
už to nebude mámino šasí
budu muset dýchat vzduch
sycený lidmi a blbostí
ach jo ty pravidla
Publikoval(a):
Marcone, 20.8.2014