Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co jenom lidí tou ulicí Tvou projde
co osudů a nekonečných radostí i útrap
a život plyne jako voda pod oknem Tvého pokoje
v nich inspirací na tisíc, básníku bláhový piš jen piš
vždyť na papír se toho tolik vejde.
19.8.2014 20:51 | koiška