Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Cituji co jsi psal
Cituji co jsi říkal a jak moc jsi lhal
"zlato seru na ní,ona za to nestojí"
"zlato už vím s kým být,s tebou a né s ní"
Ale teď přijdou má slova,teď' přijde přiznání
celou dobu jsem se snažila,tebe chránila
je na čase napsat jak to cítím,je na čase napsat vyznání.
A jednou jsem na hoře a jedou dole
teď se píšou pravidla podle mě a né podle tebe!
Vidím tebe,sebe na proti sobě stát,nic neříkat
jenže já se tě nechci vzdát,né bez boje
věřím v to že vedle tebe stát,je moje role
Chci na tom pracovat,chci ti dokázat
že bez lásky,snahy to nepůjde
konec,zvonec,ámen
Tak se prosím snaž,tak mi dokaž
že ti nejsem lhostejná,udělej něco víc a né holé nic
nebudu na tebe čekat věky,ty věky letí
a moje výra mezitím zmizí
Tak pamatuj,že nejsem tvoje múza,žádná hračka
pamatuj,že z lásky může být nenávist
že láska prostě není věčná,ale je čestná
A to všechno co píšu je přiznání
k tobě vyznání!
Publikoval(a): EndyYamy, 19.8.2014
Přečteno (243x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti