Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Johny Walker

Johny Walker

Sacriel Básně » o Životě

Anotace: Když už člověk nemá síly, jde dál..

V jednom místě klidně žil,
lžím o dobrém uvěřil.
Nepoznal vnitřní klid,
šťastný nesmí nikdy být.
Každodenní rány snášel,
než odvahu v sobě našel.

Cítil se jako návnada,
tak ruksak hodil na záda,
teď horizont je jeho cíl,
když k souboji není sil,
když je prohra druhým jménem
chodce dávno zatraceném.

Každodenně dere se houštím,
jak ho smutek neopuští
a neopustí, on to ví,
chodec s životem hotový.
Publikoval(a): Sacriel, 30.6.2010
Přečteno (243x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti